Snöskor

SNÖSKOR

EN GUIDAD SNÖSKOVANDRING GENOM SKOGEN ÄR ETT FANTASTISKT SÄTT ATT UPPLEVA DEN VACKRA MEN KÄRVA VINTERN I NORR.

GUIDAD SNÖSKOVANDRING

DECEMBER - APRIL (BEROENDE PÅ SNÖDJUP)På denna snöskotur kommer du att få vandra genom det snötäckta skogslandskapet bland tallar och björkar, njuta av de vackra vintervyerna och lyssna på vinterns tystnad. Du kommer att få lära dig om naturen och titta efter djurspår. Har vi tur kanske vi får se några av djuren. Du kommer även få lära dig några grundläggande överlevnadsknep. Ungefär halvvägs tar vi en fikapaus och värmer oss vid en brasa.

Tidsåtgång, ca 3 h


FÖRSLAG: Denna vandring kan även göras kvällstid. Mörkret ger en särskild touch. Om vädret är klart, kan det finnas möjlighet att se ett norrsken dansa över himlen.


PRICES

890 SEK per person (590 SEK för barn under 16 år)

Ingår: Snöskor, stavar, guide, fika, varm dryck


Ta på lämpliga vinterkläder
GUIDAD SNÖSKOVANDRING & PIMPELFISKE

DECEMBER - APRIL (BEROENDE PÅ SNÖDJUP OCH ISTJOCKLEK)


Pimpelfiske är ett sätt som många människor här njuter av att vara utomhus under vintern. Vi tar på snöksorna och går genom det vita vinterlandskapet till en av de många fiskesjöar som finns runt Kalix. Ute på isen får du lära dig hur pimpelfiske går till. Förhoppningsvis nappar det, och du får känna känslan när du drar upp din egenfångade fisk ur hålet. Fika och varm dryck kommer hålla dig varm och pig under tiden på isen.

PRIS

1500 SEK (990 SEK för barn under 16 år)

Ingår: Snöskor, stavar, guide, fiskeutrustning, genomgång av fisketeknik, fika, varm dryck


Kom ihåg att ta på lämpliga vinterkläder.UTHYRNING AV SNÖSKOR

DECEMBER - APRIL (BEROENDE PÅ SNÖDJUP)Om du känner dig redo att utforska vinterlandskapet på egen hand, så kan du hyra snöskor av oss. VI har flera storlekar, lämpliga för vikter från ca 50 kg upp till ~120 kg.


Ingår: Snöskor och stavar.

PRISER

3h: 350 SEK

Heldag: 500 SEK

24h: 600 SEK

Depositionsavgift - 500 SEK (ges tillbaka när snöskor + stavar återlämnas kompletta och oskadda)


Copyright @ All Rights Reserved